fbpx
Сьогодні
09:40 23 Тра 2023

Британська розвідка повідомляє, що партизани за останні дні тричі атакували Бєлгородську область

Фото: скриншот відео

У період з 19 по 22 травня  російські сили безпеки зіткнулися з партизанами щонайменше у трьох місцях Бєлгородської області російської федерації, неподалік кордону з Україною.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter .

Як зазначається у зведенні, приналежність партизанів залишається непідтвердженою, але відповідальність взяли російські антиурядові угруповання.

За даними британської розвідки, найсерйозніший інцидент стався неподалік міста Грайворон. Крім перестрілок зі стрілецької зброї, поряд із місцями інцидентів почастішали обстріли з безпілотників або вогонь із закритих позицій.

росія евакуювала кілька сіл і направила до цього району додаткові сили безпеки.

"Росія стикається з дедалі серйознішою багатоплановою загрозою безпеці у своїх прикордонних районах, включаючи втрати бойових літаків, вибухи саморобних вибухових пристроїв на залізничних коліях, а тепер і прямі партизанські дії. Росія майже напевно використовує ці інциденти для підтримки офіційної версії про те, що вона є жертвою війни", – зазначають у Міноборони Британії.

Довідка

Як повідомляла Рубрика, новий рейд на території росії 22 травня швидше за все проводиться силами "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії".

Сьогодні російський губернатор повідомив про продовження "контртерористичної операції" у Бєлгородській області рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: