fbpx
Сьогодні
17:59 22 Тра 2023

Влада рф на тлі операції "РДК" розпочала збір співробітників МВС у Бєлгородській області

Влада росії прийняла рішення розпочати загальний збір співробітників Міністерства внутрішніх справ у Бєлгородській області. Це пов'язано з операцією "Російського добровольчого корпусу".

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Baza в Telegram.

"У МВС Бєлгородської області ввели план "Едельвейс". Оголошено загальний збір співробітників у всіх відділах поліції регіону", – пише видання.

При цьому, за інформацією Baza, у Бєлгородській області нібито поранено заступника глави адміністрації міста Грайворон, що знаходиться за кілька кілометрів від кордону з Україною, і двох співробітників МНС.

Довідка

Сьогодні, 22 травня, вранці у прикордонних населених пунктах Бєлгородської області пролунали вибухи. Бійці "РДК", що воюють на боці України, заявили про проведення там своєї операції. Вони заявили про звільнення населених пунктів Козинка і Гора-Подол у Бєлгородській області. Також додали, що зайшли в російський Грайворон і закликали жителів прикордонних російських регіонів залишатись вдома і "не чинити опір".

Як розповів речник президента рф дмитро пєсков, про ситуацію вже доповіли диктатору володимиру путіну. Окупанти намагаються відтіснити бійців "РДК".

Також додамо, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтвердило, що російські добровольці проводять операцію в Бєлгородській області рф.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: