fbpx
Сьогодні
12:05 07 Тра 2023

Кадиров звернувся до путіна з проханням перемістити його військо у донецький Бахмут

Фото: ТАСС

Рамзан Кадиров, який є Главою Чечні, запевнив, що нібито його вояки з підрозділу "Ахмат" готові висуватися в Бахмут Донецької області.

Про це пише Кадиров у Telegram.

Чеченець заявив, нібито вже підписав лист путіну про готовність його злочинців висуватися до Бахмута, "повернути місто і очистити його від натовських і українських сатаністів".

Кадиров також запевняє, що наказ путіна буде виконано "в будь-якому випадку".

"Бійці перебувають у бойовій готовності, ми чекаємо тільки наказу. Кілька підрозділів уже рушили в бік проведення СВО.

Упевнений, що найближчим часом ми звільнимо місто, попри всілякі вкиди про якийсь страшний контрнаступ ЗСУ.

Ми вже почали розробляти свою стратегію дій на цій ділянці спільно з Міністерством оборони РФ, з огляду на тактику ворога і наявні в нас ресурси", повідомив він.

Кадиров, лист до путіна

Фото: Скріншот

Нагадаємо, що 5 травня Пригожин у листі до керівництва Міноборони рф заявив, що виведе найманців ПВК "Вагнер" з Бахмута з 10 травня.

Він стверджує, що причина такого кроку полягає в тому, що Міноборони рф не дає його бойовикам достатню кількість боєприпасів. Тому він не хоче, щоб через це його люди були "приречені на безглузду загибель".

Своєю чергою, у Збройних силах України скептично ставляться до заяви ватажка "ПВК Вагнер" Євгенія Пригожина, що буцімто бойовики почнуть вихід з Бахмута 10 травня.

Пізніше Кадиров запропонував свою допомогу в окупації Бахмута. А Пригожин повідомив, нібито передасть позиції своїх бойовиків у Бахмуті воякам глави Чечні Рамзана Кадирова.

Нагадаємо, що в ISW вважають, що командування армії рф змінило пріоритет: замість захоплення Бахмута готуються до контрнаступу ЗСУ

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: