fbpx
Сьогодні
11:28 07 Тра 2023

В українській розвідці попереджають про можливість провокацій на 9 травня з боку рф

Фото: РИА "Новости"

Оскільки окупанти часто використовують символічні дати для своїх діянь, то ймовірно на 9 травня вони можуть вдатись до певних провокацій.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на представника ГУР МО Андрія Юсова, якого цитують у пресслужбі Telegram-каналу розвідки.

"Починаючи з 2014 року, окупанти використовують подібного роду провокації і не виключено, що і зараз ми з цим стикнемось. У цій ситуації провокації можуть бути спрямовані російськими спецслужбами проти російського цивільного населення і приурочені до певних дат, наприклад, 9 травня", зазначив представник розвідки.

Як повідомив Юсов, ворог може спрямувати провокації й проти Білорусі. Наприклад, здійснити операцію під фальшивим прапором з метою втягнути білоруську армію у війну проти нашої країни.

"Ніхто ані в Україні, ані в решті світу в подібні вистави вже не повірить. Хоча це не означає, що провокацій не буде", – підкреслив він.

Нагадаємо, як інформувала Рубрика, в низці областей України, 8 та 9 травня, шкільні заклади переведуть на дистанційну форму навчання.

Як писала Рубрика, армія рф випустила ракети Х-22 по Миколаївській області, одна з них влучила у підприємство.

Також, через російські обстріли у Нікопольському районі загинула людина.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: