fbpx
Сьогодні
13:27 02 Тра 2023

У Офісі Президента відреагували на інтерв'ю, яке російська омбудсменка дала американським журналістам

Фото: ОПУ

Американським журналістам дала інтерв'ю уповноважена при президентові російської федерації з прав дитини Марія Львова-Бєлова, якій Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що цей інцидент є кращим поясненням того, чому "Росія – ідеальна конструкція пекла".

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на його Twitter.

"Розшукувана МКС за воєнні (геноцидні) злочини Марія Львова-Бєлова вальяжно дає інтерв'ю американським журналістам, де розповідає про "незвичайне материнське серце" та щиро дивується звинуваченням", – написав він.

За його словами, і це при тому, що окупанти прийшли в міста України, знищили будинки, на очах вбили та покалічили батьків, відправили до фільтраційних таборів у далекі регіони, де жорстко знущаються і змушують слухати пропагандистські лекції, та доповнюють це другим паспортом.

"Точнішої ілюстрації до слова "людожер" неможливо придумати", – констатує Подоляк.

Довідка

Як повідомлялось, Велика Британія заблокувала виступ російського омбудсмена з прав дитини Марії Львової-Бєлової на неформальному засіданні Ради Безпеки ООН.

Нагадаємо, уповноважена при президентові рф із прав дитини Марія Львова-Бєлова відреагувала на видачу МКС ордера на її арешт, заявивши, що міжнародне товариство "оцінило її роботу з допомоги дітям".

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: