fbpx
Сьогодні
19:28 24 Кві 2023

Зеленський на Житомирщині провів координаційну нараду з силовиками й військовими

Фото: Офіс Президента

У понеділок, 24 квітня, в межах робочої поїздки президента України Володимира Зеленського в Житомирську область, відбулася координаційна нарада з питань безпекової, соціально-економічної та суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Про це пише Рубрика з посиланням на Офіс Президента.

Зокрема голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко доповів про комплексні заходи щодо зміцнення держкордону в межах Житомирської області, облаштування фортифікаційних та оборонних споруд.

На нараді також заслухали інформацію про стан готовності підрозділів територіальної оборони.

Командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ Максим Миргородський доповів президентові про стан підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації особового складу для військових частин і підрозділів ДШВ.

Зеленський провів нараду на Житомирщині

Фото: Офіс Президента

Представники місцевої влади розповіли про соціальну-економічну ситуацію в області та про забезпечення життєдіяльності обласного центру й оборонні заходи в умовах воєнного стану.

Вказано, що учасники наради також заслухали інформацію від обласного керівництва Служби безпеки України та Національної поліції про оперативну та криміногенну ситуацію на території Житомирської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: