fbpx
Сьогодні
09:57 09 Кві 2023

У розвідці Британії вважають, що кремль намагається подавати ситуацію на окупованих землях України як контрольовану

English version here

Російська влада намагається показати своїм громадянам, що контролює ситуацію на анексованих територіях України, хоча більша їх частина залишається зоною активних бойових дій.

Про це пише Рубрика, посилаючись на звіт розвідки Міністерства оборони Британії станом на 9 квітня.

Британські аналітики повідомляють, що 5 квітня 2023 року диктатор країни-агресорки володимир путін провів повноцінне засідання ради безпеки росії, вперше із жовтня 2022 року.

Володимир колокольцев представив основну доповідь на цьому засіданні. Він обговорив питання відновлення, питання правоохоронних органів та громадського порядку на незаконно анексованих територіях України.

"Вибір колокольцева як основного спікера, ймовірно, є спробою кремля показати ситуацію на цих територіях як нормалізовану", вважають у розвідці.

Проте, як відомо, насправді більша частина територій залишається зоною активних бойових дій. Вона піддається нападам партизанів. А також вона надзвичайно обмежена доступом до основних послуг для багатьох громадян.

Нагадаємо, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що росії восени та взимку не вдалося зруйнувати об'єднану енергосистему України, тому цю кампанію фактично згорнули.

Як писала Рубрика, за даними ISW, кремль продовжує політику ядерного шантажу та має "особливий план" щодо Білорусі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: