fbpx
Сьогодні
13:09 12 Бер 2023

Наєв: білоруські полігони готові приймати додаткові сили, проте загроза з півночі низька

На білоруських полігонах вже підготовлені наметові містечка для додаткових сил, проте загроза наземних дій ворога з північного напрямку дуже низька.

Про це розповів командувач Об'єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв, якого цитує пресслужба КОС ЗСУ.

"Зараз загроза наземних дій ворога з північного напрямку низька. На території Білорусі перебувають російські війська, була здійснена ротація, частина сил виведена.

Зараз є інформація, що на території Білорусі на чотирьох полігонах залишилися наметові містечка для того, щоб прийняти додаткові сили.

Ми відстежуємо обстановку з ДПСУ, яка сумлінно виконує завдання з охорони кордону, підрозділи Сил оборони, які здійснюють прикриття кордону, також відмінно справляються зі своїми завданнями.

На даний час ситуація стабільна і контрольована", запевнив Наєв.

Нагадаємо, раніше командувач Об'єднаних Сил ЗСУ розповідав, що наприкінці минулого року у Північній операційній зоні розпочато застосування мобільних вогневих груп протиповітряної оборони.

За цей час ці підрозділи зарекомендували себе досить добре. Вони вже знищили десятки повітряних цілей. На переконання командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, якщо їхня кількість поступово зростатиме, то й ефективність теж буде підвищуватися.

Як писала Рубрика, у Північній операційній зоні в кінці лютого тривали оперативно-тактичні навчання з охорони та оборони особливо-важливих державних об'єктів критичної інфраструктури під час ведення бойових дій "Оксиморон-2023".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: