fbpx
Сьогодні
09:35 21 Лют 2023

Через виступи путіна у москві перекриють центр на 2 дні

Через послання диктатора країни-агресорки володимира путіна Федеральним зборам та провладний мітинг у Хамовниках, 21 і 22 лютого в центрі Москви буде частково перекрито рух транспорту.

Про це повідомив департамент транспорту Москви в Telegram, пише УП.

Зазначають, що 21 лютого з 00:01 години до закінчення заходу будуть недоступні для проїзду ділянки від Нової площі до Красної площі, від Китайгородського проїзду до Великого Москворецького мосту і від вулиці Ільїнка до вулиці Варварка в районі буд. 5 на Красній площі.

22 лютого буде тимчасово закрито для руху низку вулиць у районі Хамовники.

Цього ж дня з 00:01 до закінчення заходу буде заборонено паркування в місцях обмежень, а також на ділянках вулиці Хамовничеський Вал і на Комсомольському проспекті в районі будинку 4.

У департаменті транспорту зазначили, що можливі й додаткові обмеження.

Довідка

Раніше повідомлялося, що 21 лютого центральні вулиці Москви перекриють для автотранспорту через послання російського диктатора Володимира Путіна до Федеральних зборів.

Видання The New York Times із посиланням на представників американської розвідки писало, що у зверненні до Федеральних зборів путін знову заявить, що він рятує не лише Україну від "нацизму". А також Росію – від поглинання НАТО.

Окрім того повідомляли, що путін може мобілізувати ще більше росіян, ідеться про сотні тисяч осіб.
На 22 лютого в Москві, у Лужниках, запланований мітинг-концерт за участю російського диктатора володимира путіна.

Адміністрація президента росії направила в регіони рекомендації щодо організації різних акцій 20-24 лютого, приурочених до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну і дня захисника вітчизни.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: