fbpx
Сьогодні
17:53 18 Лют 2023

ЗМІ: через бронепоїзд путіна зупинили рух на одній із залізниць росії

17 лютого, ввечері, через спецпоїзд диктатора рф володимира путіна зупинився рух на Московсько-Тверській залізниці, яка є однією із найбільш завантажених гілок столичного залізничного вузла.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на The Moscow Times.

Як повідомляється, потяги, що прямували від Ленінградського вокзалу, зупинилися о 18.15 (МСК) на всіх коліях. На ділянці від Москви до Моссельмашу виник затор. Рух відновився близько 18:50.

У Московсько-Тверській приміській пасажирській компанії підтвердили, що потяги на Ленінградському напрямку Жовтневої залізниці прямували з запізненнями. Причина – перепустка спецпоїзда.

Близький до кремля політолог Сергій Марков зазначив, що путін вирішив випробувати спецпоїзд для поїздки до своєї резиденції на Валдаї. Там диктатор має завершити підготовку послання Федеральним зборам, яке заплановане на 21 лютого.

За його словами, залізничники, очевидно, незадоволені тим, що бронепоїзд путіна псує розклад та "зливають" інформацію про його рух.

Довідка

російський диктатор володимир путін після повномасштабного вторгнення його військ в Україну для далеких поїздок все частіше використовує бронепоїзд вартістю приблизно 1 млрд російських рублів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: