fbpx
Сьогодні
21:54 18 Лют 2023

Президент США готує звернення до глави кремля та росіян, - Кірбі

Credit: Demetrius Freeman/The Washington Post via Getty Images

Наступного тижня, в ході свого візиту до Польщі, президент США Джо Байден виступить зі зверненням до президента росії володимира путіна.

Про це заявив спікер Радбезу США Джон Кірбі, повідомляє Рубрика.

"Ви почуєте в промові президента повідомлення, які, безумовно, знайдуть відгук у американського народу, безумовно, знайдуть відгук у наших союзників і партнерів, без сумніву, знайдуть відгук у польського народу, який так багато зробив і продовжує робити. І я – я підозрюю, що ви – ви почуєте, як він звертається до пана Путіна, а також до російського народу", – заявив Кірбі.

Окрім цього, спікер також спростував чутки, що США можуть знизити обсяги підтримки України та інших своїх партнерів у Європі. За його словами, противниками допомоги є лише деякі республіканці Палати представників.

"Це не так, як це бачить президент. Якщо ви поговорите з керівництвом Палати представників, ви цього не почуєте. І ви, звичайно, не почуєте цього від демократів. І ви не чуєте цього в Сенаті", – запевнив Кірбі.

Також за словами спікера, в американському парламенті зберігається двопартійна підтримка позиції, що Україні потрібно допомагати й далі.

"Ми всі робимо це разом. І підтримка Конгресу справді була надзвичайною. І президент сподівається на продовження цієї підтримки", – зазначив він.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: