fbpx
Сьогодні
18:28 15 Січ 2023

Мер Дніпра розповів, скільки ще триватиме рятувальна операція на місці влучання російської ракети в багатоповерхівку

Очікується, що у Дніпрі рятувальна операція триматиме щонайменше до третьої ночі. Там продовжують розбирати завали на місці влучання російської ракети в багатоповерхівку на житломасиві Перемога.

З посиланням на мера Дніпра Бориса Філатова про це пише Рубрика.

Ударом зруйнувало два з вісімнадцяти під'їздів. На місці залишаються працювати рятувальники, медики та міські служби. З-під завалів продовжують діставати людей.

Філатов сказав:

"Сподіваємося, що знайдемо когось ще. Наші прогнози, що закінчимо десь о 3-й ночі. Потреб немає ні в техніці, ні в людях. Працюють десятки одиниць комунальної техніки. Дуже велику допомогу надали наші рятувальники. Приїхала техніка, що працювала в Бородянці та у Миколаєві на розборах завалів. Я бачив, як дніпряни власноруч розбирали завали та відтягали автомобілі".

Також для всіх, чиє житло пошкоджено, місто запропонувало тимчасовий прихисток у підготовлених місцях у школах і дитячому клубі. Утім, люди обрали роз'їхатися по рідних і знайомих.

Мер міста додав:

"Разом з цим, волонтери та прості люди принесли до створених пунктів підтримки дуже багато речей та їжі. Всього більш ніж достатньо. Тож наразі, всім, хто хоче допомогти, радять робити це адресно – якщо є контакт із кимось з постраждалих".

Довідка

14 січня російська армія вдарила по багатоповерховому будинку в Дніпрі ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі.

Як писала Рубрика, у Дніпрі від 15 січня оголосили триденну жалобу за загиблими внаслідок російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці, повідомила Дніпровська міськрада.

Влада повідомила, що внаслідок російського удару в Дніпрі вже 23 загиблих.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: