fbpx
Сьогодні
13:33 14 Січ 2023

Наєв: у разі збільшення загрози з боку білорусі ЗСУ мають задіяти резерви, які Україна має

У випадку збільшення загрози на півночі країни в українських Збройних сил є військові частини у резерві.

Про це сказав командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, повідомляє у Фейсбуці командування ОС ЗСУ, інформує Рубрика.

"На даний час співвідношення підрозділів Збройних сил України, що входять до складу наших угруповань на півночі, до збройних сил російської федерації, які перебувають на території республіки білорусь, достатнє для того, щоб виконувати завдання стабілізаційної операції.

Саме це ми й робимо. На випадок збільшення загрози у нас є відповідні військові частини у резерві", – зазначив генерал-лейтенант.

Наєв також додав, що Генеральним штабом Збройних сил України передбачено негайне їх передислокування на загрозливі напрямки.

Нагадаємо, що за даними Генштабу ЗСУ, для реалізації загарбницьких планів щодо України кремль планує створити 20 нових дивізій та збільшити чисельність зс рф до 1,5 млн осіб.

Як писала Рубрика, минулої доби українським Силам оборони вдалося відбили атаки російських загарбників в районах 14 населених пунктів на Донеччині та Луганщині.

Зазначимо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 114 600 тисяч вояк, лише за минулу добу понад 500 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: