fbpx
Сьогодні
Фото, відео 18:35 13 Січ 2023

Наєв перевірив злагодженість підрозділів Сил оборони на Волинському напрямку

Командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявляє, що командири підрозділів Сил оборони мають бути чітко обізнаними в обстановці та приймати адекватні рішення.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці командування Об'єднаних сил ЗСУ.

Наєв перевірив готовність підрозділів, які боронять Волинський напрямок, щодо охорони та оборони важливого державного об'єкта критичної інфраструктури.

Метою навчань є відпрацювання координації та ефективної взаємодії між підрозділами ЗСУ, Національної гвардії, Служби безпеки, Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв

Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв

За словами генерал-лейтенанта, відповідні підрозділи Сил оборони діяли злагоджено та показали високий рівень навченості й взаємодії.

"Зокрема підрозділи СБУ здійснювали оперативне забезпечення та керували контрдиверсійними заходами. Підрозділи Національної поліції проводили ізоляційні заходи та боролися з диверсійно-розвідувальними групами. Підрозділи Національної гвардії України виконували завдання щодо недопущення прориву блокпоста диверсійно-розвідувальною групою противника. Своєю чергою підрозділи Збройних сил України займалися обороною ділянки місцевості, виявленням диверсійно-розвідувальних груп у лісистій місцевості", – підкреслив командувач.

Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв

Командувач Об'єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв

Як зазначив Наєв, уже зараз намічені практичні кроки з покращення навченості особового складу. Відповідно, заходи будуть продовжуватися і надалі задля того, щоби довести дії особового складу до автоматизму.

"Командири мають бути чітко обізнаними в обстановці та приймати адекватні рішення. Це дуже слушно і дуже корисно для спільних дій всіх підрозділів, які входять до складу Сектору безпеки та оборони", – наголосив командувач.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: