fbpx
Сьогодні
Відео 10:44 25 Гру 2022

Наєв перевірив Сили оборони Київщини щодо протидії ДРГ противника

English version here

Командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив Сили оборони Київщини щодо протидії диверсійно-розвідувальним групам противника.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Командування Об'єднаних Сил ЗС України

У військовому командуванні розповіли, що за легендою противник намагається висадити тактичний повітряний десант та здійснити захоплення важливого державного об'єкта.

"Підрозділи Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Національної гвардії України:

  • здійснили знищення транспортних гелікоптерів у повітрі,
  • нанесли вогневе ураження по передовому загону, який намагався захопити відповідний плацдарм для подальших дій", – повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, для того, щоб здійснити вогневе ураження було проведено маневр артилерії. З цією метою долається водна перешкода за допомогою ПТС-2 та паромних переправ.

"Але меж вдосконаленню практичних навичок та умінь нашого особового складу немає. Командири будуть продовжувати зазначене тренування і в подальшому для доведення дій підлеглих до автоматизму", – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як писала Рубрика, Командувач Об'єднаних Сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв також перевірив готовність підрозділів з відбиття можливого нападу агресора на північному напрямку з території республіки білорусь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: