fbpx
Сьогодні
18:58 01 Лют 2021

Дубінський прокоментував своє виключення з фракції "Слуга народу"

Нардеп Олександр Дубінський прокоментував своє виключення з фракції "Слуга народу".

Про це він написав у Facebook.

"Текст, який навіть не дали виголосити колеги. Панічно злякавшись. Боягузтво і підлість. В одному флаконі.

Шановні та нешановні колеги!

На жаль, події останніх трьох тижнів яскраво і чітко продемонстрували справжнє обличчя акторів на політичній сцені України.
І в президентському офісі, і у нас в парламенті.

Перейдено всі можливі червоні лінії.

Провокації влаштовуються навіть перед американським посольством. А у фракції намагаються використовувати шахрайські методи для отримання потрібних комусь результатів.

Результатів, які нічого спільного з інтересами українського народу не мають.

Те, що ви творите, ви за це і будете відповідати. Це безвідповідально, безпідставно, аморально і принизливо для країни. Ще раз для всіх повторюю – це не моє персональне питання.

Це питання суб'єктності нашої країни та її влади, обраної українським народом.

Влада, яку ви усвідомлено робите суб'єктом шантажу та управлінням аферистів і тих, хто за ними стоїть.

Ви можете оголосити результати таємного від Дубинського і виборців голосування, можете порушувати всі мислимі та немислимі процедури та демократичні норми.

Я не бажаю, щоб країна жила за штучно нав'язаним кимось порядком денним і не розв'язувала найважливіші проблеми, які, перш за все, хвилюють наших виборців.

Я особисто прошу всіх у фракції, хто підтримує мене, не виходити з цієї фракції на знак протесту, залишитися в ній і до останнього намагатися захистити Президента від шляху в прірву, куди веде його нечистоплотне оточення.

Тому що разом з Президентом в цю прірву йде і наша країна.

Я знайду загальні форми співпраці для тих, хто по-справжньому вважає себе слугами українського народу, а не піддається шантажу аферистів і шахраїв і служить неукраїнським інтересам.

Ми обов'язково переможемо. Не сумнівайтеся!", – написав він.

Раніше стало відомо, що Дубінського виключили з лав "Слуги народу".

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський на засіданні фракції просив "слугу народу" Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години. Президент зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо Деркач – агент ФСБ. Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу "Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

❗️ Дубінського таки виключили з депутатської фракції "Слуги народу". Про це повідомляють власні джерела "Рубрики".А в нас нова #рубрикамем 🙂

Posted by Рубрика on Monday, February 1, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: