fbpx
Сьогодні
18:44 01 Лют 2021

"Найкоротше засідання фракції": Дубінського виключили з лав "Слуги народу"

Народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції "Слуга народу" після того, як США запровадили проти нього санкції.

Про це повідомляє Рубрика.

Так, за виключення Дубинського з фракції "Слуга народу" виступили 198 нардепів.

29 виступили проти, 19 утримались від рішення.

Цю інформацію підтвердила колега Дубінського Ольга Василевська-Смаглюк.

За словами депутатки, засідання фракції було дуже коротким, а виключення Дубінського підтримали понад 180 членів фракції.

"Це було найкоротше засідання фракції СН ever. За виключення Дубінського зібрали більше 180 підписів. Питання зняття Сольського з голови комітету не розглядалось", – написала вона.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський на засіданні фракції просив "слугу народу" Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години. Президент зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо Деркач – агент ФСБ. Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу "Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

❗️ Дубінського таки виключили з депутатської фракції "Слуги народу". Про це повідомляють власні джерела "Рубрики".А в нас нова #рубрикамем 🙂

Posted by Рубрика on Monday, February 1, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: