fbpx
Сьогодні
22:00 25 Січ 2021

Зеленський закликав Дубінського вийти з фракції "Слуга народу", нардеп відмовився

Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції ввечері у понеділок просив "слугу народу" Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години.

Про це з посиланням на джерело пише "Українська правда".

Повідомляється, що Зеленський заявив Дубінському, що той має піти із фракції, щоб не підставляти "Слугу народу" під удар. Президент зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо Деркач – агент ФСБ.

Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Співрозмовник зазначає, що за Дубінського вступився Бужанський, мовляв, фракція має "своїх" підтримувати. На це Зеленський відповів, що вони саботували багато законопроєктів, і тепер апелювали до командності нема сенсу.

Також джерело розповідає, що Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу "Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

Глава держави запропонував фракції зібрати голоси "за" та "проти" Дубінського, а сам готовий зустрітися з керівництвом фракції та обговорити, що робити далі.

Співрозмовник переконаний, що ключовий месседж – Дубінський має піти, а сам Зеленський не хоче розв'язувати проблему із санкціями.

Джерело наголосило, що суперечка президента з нардепом тривала понад 30 хвилин.

Нагадаємо, що у КВЦ "Парковий" проходило засідання фракції "Слуга народу" з президентом України Володимиром Зеленським та в.о. міністра енергетики Юрієм Вітренком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: