fbpx
Сьогодні
14:29 26 Січ 2021

Дубінський звернувся у відео до Зеленського з проханням про особисту зустріч

Народний депутат Олександр Дубінський оприлюднив відеозвернення до президента України Володимира Зеленського за підсумками засідання фракції "Слуга народу", на якому обговорювали впроваджені проти нього санкції США і можливість виходу з фракції.

Про це заявив Дубінський у відеозверненні, оприлюдненому на YouTube-каналі.

"Я прошу вас про особисту зустріч, без посередників, які вливають вам у вуха цю брехню, й аферистів, які працюють на свої власні кишені, а не інтереси України, для того щоб донести свої аргументи і ще раз довести, що я готовий боротися саме за вас. Саме цим я займаюся, і саме тому жодного добровільного рішення щодо виходу із фракції партії, куди мене делегував народ, не буде".

За словами Дубінського, Зеленський став жертвою аферистів, які використовують свій вплив для того, щоб "обкрадати країну і вирішувати свої інтереси".

При цьому нардеп заявив, що сам він "продовжує і продовжуватиме системно боротися за те, щоб зберігався рейтинг" і президента, і "Слуги народу".

Дубінський наголосив, що "ніякої добровільної заяви" про його вихід з фракції партії "Слуга народу" не буде. А якщо таке рішення прийме фракція, то, за його словами, воно приведе до розвалу фракції, бо "проблема "Слуги народу" не Дубинський, а проблема в тому, що рішення, які приймаються цією фракцією, не відповідають вимогам виборців".

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський на засіданні фракції ввечері у понеділок просив "слугу народу" Олександра Дубінського, який потрапив під санкції США, вийти з фракції, але той відмовився. Суперечка на підвищених тонах тривала пів години. Президент зазначив, що попереджав нардепа ще до санкцій, щоб той не ліз у тему плівок і не зв'язувався із Деркачем, бо Деркач – агент ФСБ. Також президент нагадав, що Дубінський "розколював фракцію весь час", і що його "журналістська діяльність" під час депутатства знижувала рейтинг і імідж фракції.

Дубінський кричав, нібито нардепка Анастасія Радіна зрадила Україну, працює на іноземні спецслужби, а "шабунята й соросята" його оббрехали й ввели Зеленського в оману.

Президент у відповідь на це заборонив нардепові прикриватися ним, а звинувачення Дубінського на адресу "Центру протидії корупції" назвав дитячими, пояснивши що "це не гілка влади, а громадська організація, щоб її критикувати". Також Зеленський порадив Дубінському утриматися від виправдань.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: