fbpx
Сьогодні
15:22 18 Бер 2020

АТБ обмежує продаж товарів в одні руки

Популярна в Україні торговельна мережа "АТБ" починає вводити обмеження на продаж продуктів. Тепер в одні руки можна взяти лише визначену кількість товарів.

У пресслужбі компанії пояснили, що через паніку щодо коронавірусу спритні покупці скуповують товари в "АТБ", а потім продають їх втридорога.

Тож "АТБ" обмежує продаж продуктів, аби протистояти спекулянтам. Щоб уникнути штучного ажіотажу, компанія вирішила обмежити продаж товару в одні руки:

  • вода, пиво і напої – не більше 12 одиниць в одні руки
  • інші товари – не більше 5 штук

АТБ карантин

Обмеження діятимуть до кінця карантину, і триватимуть у випадку перегляду його термінів місцевими або центральними органами влади.

Відзначається, що компанія не збирається підвищувати ціни на товари соціальної групи.

Також у магазинах мережі "АТБ" прийняті та впроваджені такі заходи щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції COVID-2019:

1. Забезпечення всіх співробітників магазинів засобами індивідуального захисту – захисними масками.

2. Розміщення антисептичних та дезінфекційних засобів для співробітників в робочих приміщеннях магазинів.

3. Проведення щоденного температурного скринінгу співробітників магазинів при виході на роботу і протягом робочого дня. Співробітникам магазинів надано інформаційно-роз'яснювальні матеріали та докладні інструкції щодо запобігання зараження і розпізнавання симптомів захворювання.

4. Збільшення періодичності проведення санітарної обробки робочих поверхонь магазинів (касові транспортери, робочі зони касових боксів, ручки дверей, камери схову, пакувальні столи і т.д.) дезінфікуючими засобами кожні 5-6 годин.

5. Здійснення продажів продукції відділу "Свіжа випічка", що зберігається на верхній полиці, в поліетиленових пакетах. Реалізація асортименту кулінарних, здобних, хлібобулочних виробів на полицях із закритою вітриною.

6. Введення в мережу аналогів вітчизняної продукції, в зв'язку з можливими перебоями в поставках власного імпорту з таких країн, як Італія, Польща, Словаччина і т.д.

7. Забезпечення товарного запасу не менше ніж на 30 календарних днів і не менше ніж в 2 рази на всіх Розподільчих Центрах компанії (особливо регіональних) і в магазинах за переліком товарів підвищеного попиту.

8. Впровадження мораторію на оптову реалізацію наступних груп товарів: сипучі, бакалія, "заморозка", антибактеріальні та дезінфікуючі засоби на весь період дії загальнонаціонального карантину.

9. Припинення проведення промо-заходів (дегустації, консультації) та заходів масового характеру (ярмарки, розіграші, святкове відкриття магазинів).

АТБ

Читайте також:

Надихаючі вчинки. Як люди поводять себе під час коронавірусу і повертають віру у добро

Як бізнес в Україні та світі допомагає у боротьбі з коронавірусом

Як перейти на віддалену роботу: підбірка інструментів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: