fbpx
Сьогодні
11:17 17 Бер 2020

За добу понад 50 тисяч українців повернулися додому

Державний кордон України за минулу добу загалом перетнули майже 86,5 тисячі осіб як на в'їзд, так і на виїзд. Більшість з них – понад 50 тисяч – це українці, які поверталися додому із-за кордону.

Відповідна інформація розмішена на сайті Державної прикордонної служби України.

З опівночі 16 березня до опівночі 17 березня з понад 13 тисячі іноземців, які перетинали кордон, понад 10 тисяч прослідували на виїзд. У в'їзді до України за добу відмовили майже 400 іноземцям.

"Разом з представниками санітарного контролю проводиться опитування щодо стану здоров'я та вимірювання температури тіла осіб, які в'їжджають в Україну", – йдеться у заяві ДПСУ.

Прикордонники відзначають, що загалом трафік на кордоні суттєво знизився. Наприклад, попередньої доби, 15 березня, кордон всього перетнуло близько 144 тисяч осіб.

Найближчим часом очікується подальше зменшення руху осіб та транспорту через кордон.

Українців забирають із Єгипту, Польщі, – МЗС.

Кабмін під час засідання 16 березня ухвалив рішення щодо тимчасового припинення, залізничного, авіа та автобусного міжміського сполучень з 18 березня. З 17 березня на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі більше 10 осіб. Також свою роботу мають припини всі заклади громадського харчування та розважальні центри.

ВР ухвалила закон для запобігання коронавірусу: штрафи і позбавлення волі в разі порушення правил карантину.

Верховна Рада ухвалила закон щодо запобігання і поширення коронавірусу в Україні.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: