fbpx
Сьогодні
13:39 12 Лют 2019

Вбивство Гандзюк: сьогодні у Києві проходить суд з обрання запобіжного заходу Мангеру, оголошено 4-годинну перерву

Мангера підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк. На даний момент оголошено перерву на чотири години.

У Шевченківському районному суді Києва раніше почалося судове засідання з розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному в організації вбивства Катерини Гандзюк Владиславу Мангер. На даний момент оголошено перерву на чотири години. Про це повідомляє РБК-Україна.

Його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.27 (види співучасті), п.п4, 6, 11, 12 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Засідання проходить за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А.

Підходи до суду охороняють кілька десятків бійців Національної гвардії, на засідання прийшли друзі вбитої Катерини Гандзюк.

Адвокати Мангера попросили час на те, щоб ознайомитися з ходайством прокуратури з аргументацією необхідності обрання запобіжного заходу.

За їх словами, воно було видано Мангер в єдиному екземплярі і залишилося у його херсонських захисників, які зараз прямують до Києва. Адвокати просили про перенесення засідання на середу 13 березня, проте суддя прийняв рішення про 4-годинну перерву.

Вбивство Гандзюк: обрання запобіжного заходу Мангеру

Posted by Радіо Свобода on Tuesday, February 12, 2019

Раніше Луценко повідомив, що Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Гандзюк.

Кримінальний авторитет Москал, який втік з країни від підозри в організації вбивства Гандзюк, виявився прямо пов'язаним з головою Херсонської облради Владиславом Мангером. За тиждень до нападуюрист Мангера Андрій Мурашкін передав "Москалу" за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря у селищі Лазурному.

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

9 лютого "Батьківщина" офіційно виключила Мангера зі своїх лав та рекомендувала піти з облради.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: