fbpx
Сьогодні
20:38 04 Лют 2019

Питання до Тимошенко. Під офісом "Батьківщини" у Києві проходить акція "Хто замовив Гандзюк?"

Фото facebook.com/ivan.oberemko

У Києві під офісом політичної партії "Батьківщина" проходить акція пам'яті Катерини Гандзюк.

Активісти та друзі Гандзюк зібралися нагадати про те, що вже пройшло півроку з дня нападу та три місяці з дня смерті херсонської активісти, але винних у її вбивстві досі не покарано. Один з підозрюваних – член партії "Батьківщина", голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Активісти ініціативи "Хто замовив Гандзюк?" вимагають від "Батьківщини" виключення Мангера з партії та ініціювання зняття його з посади голови Херсонської обласної ради.

На їх думку, зняття з посади дозволить більш активніше слідству просуватися.

На акцію вийшов представник "Батьківщини", який зачитав рішення президії партії, згідно якого Мангера виключили та зняли з керівних органів партії.

Питаємо у Юлія Тимошенко про те, коли один із замовників вбивства Катерини Гандзюк та одночасно представник її партії буде позбавлений своєї посади. Київ наживо. Стрім №2

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Monday, February 4, 2019

Зазначимо, що 31 січня очільник Херсонської облради Мангер зупинив членство в "Батьківщині" на час розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Також Мангер заявив, що готовий піти з посади, якщо проголосують депутати.

Нагадаємо,  пройшов вже тиждень з дня заяви батька активістки Віктора Гандзюка щодо причетності до вбивства Катерини трьох очільників Херсонщини – голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва, його заступника Євгена Рищука, голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера.

Раніше акція "Хто замовив Гандюк?" пройшла під Адміністрацією Президента.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: