fbpx
Сьогодні
14:23 07 Лют 2019

Голова Херсонської облради подарував пансіонат організатору вбивства Гандзюк за тиждень до нападу на неї

Владислав Мангер

Кримінальний авторитет Москал, який втік з країни від підозри в організації вбивства Гандзюк виявився прямо пов'язаним з головою Херсонської облради Владиславом Мангером. Мангера вже неодноразово називали замовником вбивства Гандзюк. Разом з Андрієм Гордєєвим та Євгеном Рищуком.

За тиждень до нападу юрист Мангера Андрій Мурашкін передав "Москалу" за безцінь базу відпочинку на узбережжі Чорного моря у селищі Лазурному. Про це пише Радіо Свобода.

Готель із власним пляжем на 57 номерів, доба проживання в якому сягає більш ніж двох тисяч гривень, дістався "Москалу" за символічну плату – всього 500 гривень на місяць. Договір укладений на 7 років. Він дійсний і досі.

Публічні заяви голови Херсонської облради в останній тиждень зводились до того, що він жодним чином не пов'язаний з бандитом, якого розшукують за організацію вбивства Каті Гандзюк, Олексієм Левіним (Москалом).

І тепер журналісти знайшли документальне підтвердження та покази свідків, що показують відверту брехню Мангера.

БАТЬКІВЩИНІВЕЦЬ МАНГЕР ПОДАРУВАВ ПАНСІОНАТ ОРГАНІЗАТОРУ ВБИВСТВА ГАНДЗЮК ЗА ТИЖДЕНЬ ДО НАПАДУ НА НЕЇКримінальний…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Thursday, February 7, 2019

А тепер про суперважливе.Владислав Мангер, голова Херсонської облради та кєнт Юлії Тимошенко, який «не замовляв…

Posted by Иван Оберемко on Thursday, February 7, 2019

Нагадаємо, 28 січня, на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Раніше Луценко пообіцяв назвати імена замовників до президентських виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: