fbpx
Сегодня
Небайдужа 13:36 13 Фев 2020

Мамы в Инстаграме, или где искать супер-героинь

Как успевать все? Быть сбалансированной личностью, заботливой мамой, успешной бизнес-леди и любящей женой? Не знаете? Мы тоже. Но вдохновиться на подвиги нам всегда могут помочь аккаунты активных мам в социальной сети (укр.)

Фото unsplash.com

Образ супержінки із соціальних мереж, яка виховує 3 дітлахів, реалізує блискучі проекти та ніколи не пропускає заняття з йоги, уже давно закріпився в нашій свідомості. І хоча всі прекрасно розуміють, що багато перепетій і проблем залишаються за кадром, легкий докір «а чому ж у мене так не виходить» нікуди не зникає та зрадницьки псує настрій. 

Прагнення стати superwoman не повинно руйнувати душевний спокій і змушувати сумніватися у власних силах. Ми підготували підбірку позитивних і щирих Instagram – сторінок, що надихають і підтримують у досягненні цієї мети. Щоб гарно провести час і отримати хорошу пораду, позбавитися зайвих докорів сумління чи спланувати креативну родинну зйомку. 

Мами в Інстаграмі

1. galinda007 – Галина – справжня амбасадорка села в соціальних мережах. Про те, як із гумором та красиво розповісти про мало урбанізовані райони Львівщини вона знає все. Галина пише про материнство як «великий мотиваційний копняк», особливості світосприйняття різних поколінь, друге життя речей із бабусиних комор і як вона виховує себе та рідних. А ще тут – приголомшливі фотографії на тлі ідилічної природи і ностальгійного, майже ретро побуту. 

Мами в Інстаграмі

2. perfektes_deutsch – Одеситка Світлана розповідає про хитросплетіння німецької граматики та вчить, як говорити так, щоб вас зрозуміли. Матеріали її блогу неймовірно корисні для новачків, а також приємно здивують і впевнених знавців мови. А ще Світлана нещодавно стала мамою! Виховувати доньку та продовжувати створювати якісний контент для вивчення німецької – завдання не з легких, однак їй це вдається. Давно планували взятися за іноземну? Кращого моменту, ніж зараз, годі й шукати!

Мами в Інстаграмі

3. alinavladyka – Аліна розповідає «із гумором про сімейне життя та чесно про материнство». А ще вона HR спеціаліст в IT-компанії. Про те, як знаходити баланс між енерговитратною роботою та родинним затишком, літати  з маленькою дитиною та великі відстані літаком і готувати смаколики не з усіх продуктів світу – у блозі Аліни. А ще тут поради щодо родинних подорожей, літератури для батьків та розвитку дитини. 

Мами в Інстаграмі

4. _tanyabreeze_ – Тетяна не лише мама дивовижної Злати, а й співзасновниця кондитерських _the_cheese_bakery у Львові. На своїй сторінці в Instagram вона описує радощі материнства, розповідає читачам, з якими труднощами можна зіткнутися при відкритті власного бізнесу, яких помилок не припуститися та яких працівників шукати. Небанально про самопізнання, взаємодію у родині та встановлення пріоритетів – у профілі. 

Мами в Інстаграмі

5. vikus_mart – Вікторія – мати двійнят. У своєму блозі вона детально розповідає про ранній розвиток дітей, ділиться власними лайфхаками щодо підготовки до материнства, а також післяпологову адаптацію. Також Вікторія дає поради щодо здорового сну для дітей, вибору одягу та іграшок. Який візок краще, як вдягти дітей взимку, що можна їсти при вигодовуванні та як протистояти віянням депресії – Вікторія про все це чудово знає із власного досвіду. 

Різні, талановиті та красиві. Жінки вміють робити тисячу речей одночасно і при цьому залишатися неперевершеними. Якщо виникають сумніви, що цей опис не про вас, то поспішаємо заспокоїти – це не так. Оскільки материнство – чи не найскладніша з усіх місій на світі, можна впевнено сказати, що ви вже маєте купу надприродних здібностей! Поділіться ними – і ви теж зможете зробити світ трішечки краще.  

І підписуйтеся на Instagram «Рубрики», де ми постійно ділимося різними цікавинками 🙂

4319

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Добавить комментарий

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: