fbpx
Сьогодні
Слухай 20:15 22 Лют 2023

Подкаст Рішуча Миколаївщина: стратегічний розвиток міста очима Агенції розвитку Миколаєва

Миколаїв місто з величезним потенціалом, ресурсами та чудовими людьми. Ще до війни у Миколаєві заснували Агенцію розвитку, яка акумулювала та реалізовувала важливі проєкти для громади. 

У новому епізоді подкасту "Рішуча Миколаївщина" Владислав Фарапонов говорить з Анною Ганжул, директоркою Агенції розвитку Миколаєва, про те як агенція працює зараз, яка є певною мірою унікальною для українських міст. Анна ділиться досвідом співпраці з донорами та координацією допомоги у Миколаєві під час перших тижнів, а згодом і місяців війни.

Ви також почуєте про унікальний досвід організації роботи та стратегічні плани на майбутнє, а також як Агенція розвитку Миколаєва буде допомагати розвитку міста після війни.  

Слухайте четвертий випуск тут: 

"Рішуча Миколаївщина" — це серія подкастів про людей, що творять історію та формують поствоєнне майбутнє півдня України.

Випуски подкасту "Рішуча Миколаївщина" виходять на онлайн-медіа рішень "Рубрика". Послухати подкаст можна на популярних платформах:

Ви також можете прослухати попередній епізод з Олександром Сенкевичем, міським головою Миколаєва.

Серія подкастів "Рішуча Миколаївщина" створена за фінансової підтримки Європейського Союзу і Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Вміст подкасту є одноосібною відповідальністю Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов'язково відображає погляди Європейського Союзу і Федерального Міністерству економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

1
923

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: