fbpx
Сьогодні
Слухай 18:25 29 Січ 2023

Подкаст Рішуча Миколаївщина: як волонтери допомогли зберегти один з найбільших зоопарків України

Зоопарк це не просто улюблене місце миколаївців, а символ незламності цієї війни. Завдяки запуску продажу вхідних квитків онлайн та небайдужим по всьому світу, Миколаївський зоопарк зміг не просто вижити, а й допомогти місту.

Директор Миколаївського зоопарку, Президент Асоціації зоопарків України Володимир Топчій є одним з найбільш впізнаваних жителів міста Миколаєва. 

Саме з ним поговорив Владислав Фарапонов у другому випуску серії подкастів "Рішуча Миколаївщина".

Володимир Топчій розказав, як зоопарк пережив перші місяці після вторгнення, коли зоопарк відновив роботу, що робили з російськими ракетами на території, а також, яка доля зоопарків, які евакуювали від обстрілів. 

Слухайте другий випуск тут: 

Рішуча Миколаївщина — це про людей, що творять історію та формують поствоєнне майбутнє півдня України.

Випуски подкасту "Рішуча Миколаївщина" виходять на онлайн-медіа рішень "Рубрика". Послухати подкаст можна на популярних платформах:

Автор подкасту: Владислав Фарапонов

Серія подкастів "Рішуча Миколаївщина" створена за фінансової підтримки Європейського Союзу і Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Вміст подкасту є одноосібною відповідальністю Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов'язково відображає погляди Європейського Союзу і Федерального Міністерству економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

1694

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: