fbpx
Сьогодні
Слухай 17:20 09 Лют 2023

Подкаст Рішуча Миколаївщина: Сєнкевич розповів, як Данія стає чемпіоном з відновлення в Україні

«Данія разом з вами, і ми залишатимемося близькими друзями й партнерами», – наголосила Прем'єр-міністр Данії Метте Фредеріксен після візиту до Миколаєва 31 січня цього року.

Королівство Данія не просто допомагає Миколаєву, а стає справжнім чемпіоном з відновлення України. 

У новому епізоді подкасту "Рішуча Миколаївщина" Владислав Фарапонов говорить з міським головою Миколаєва Олександром Сєнкевичем про відновлення міста та зусилля, які в цьому напрямку докладає Данія.

«У нас, справді, склались конструктивні робочі стосунки з Данією. У Миколаєва було достатньо проблем, які місто не могло вирішити самостійно. Це стосується відсутності питної види, а отже й опалення», – розповідає очільник прифронтового міста.

Сєнкевич у подкасті ділиться інсайдами про те, як починалась співпраця з Данією та привідкрив завісу щодо планів на майбутнє у цьому напрямі. 

Також він пояснює принципи майбутньої відбудови Миколаєва та чому вже зараз важливо розпочинати бюрократичні процедури. Окрім цього, мер міста анонсував декілька важливих економічних новин для миколаївців. 

«Миколаєву вдалось запропонувати Данії взаємовигідний варіант співпраці, – наголошує Олександр Сенкевич. – Кожного разу, коли ми зустрічались з представниками Данії, я повторював їм, що нам не потрібні їхні кошти. Якщо у наших партнерів є можливість та бажання допомогти, вони можуть передати нам це у вигляді техніки, обладнання».

Слухайте випуск тут: 

Рішуча Миколаївщина — це про людей, що творять історію та формують поствоєнне майбутнє півдня України.

Випуски подкасту "Рішуча Миколаївщина" виходять на онлайн-медіа рішень "Рубрика". Послухати подкаст можна на популярних платформах:

Автор подкасту: Владислав Фарапонов

Серія подкастів "Рішуча Миколаївщина" створена за фінансової підтримки Європейського Союзу і Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Вміст подкасту є одноосібною відповідальністю Програми Медіафіт для Південної та Східної України та не обов'язково відображає погляди Європейського Союзу і Федерального Міністерству економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

2
2145

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: