fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 12:50 03 Тра 2023

Огляд новинок лінійки вологих кормів Optimeal для собак

Коли собака до блиску вилизує миску з кормом, господарі радіють: значить, частування припало вихованцеві до смаку. А якщо улюбленець бадьорий, життєрадісний, прекрасно виглядає та відмінно себе почуває, значить, корм підходить йому за складом і йде на користь здоров'ю. Раціони Optimeal вже більше 10 років радують собак привабливим смаком, а господарів – продуманим складом з корисними добавками. Нові вологі корми, які нещодавно з'явилися в магазинах, продовжують цю традицію.

Як вибрати вологий корм для собак

Корм повинен відповідати потребам собаки (віку, породі, рівню активності, особливостям організму). Перед покупкою нового корму потрібно уважно вивчити склад:

  • його деталізація, інформація про процентний вміст інгредієнтів, конкретні види м'ясних, рослинних продуктів – ознака якісного корму;
  • у вологому кормі повинні переважати продукти тваринного походження – м'ясо (риба), м'ясні або рибні субпродукти;
  • корм повинен містити вітаміни, мінерали й інші функціональні добавки.

Чи можна постійно годувати собаку консервами

Собаку можна годувати тільки вологим кормом, якщо він є повнораціонним і відрізняється високою якістю (належить до класу супер-преміум, холістік). Основна «цільова аудиторія» вологих кормів – собаки малих і мініатюрних порід. Годувати тільки консервами представників великих порід занадто дорого, адже середня норма вологого корму для собак – 50 г на 1 кг ваги на день. Великим собакам вологий корм дають зрідка, щоб урізноманітнити раціон, побалувати, а також додають вміст пакетика до миски з гранулами, щоб підвищити привабливість сухого корму. Якщо собака харчується тільки консервами, потрібно врахувати деякі моменти:

  • обов'язково купувати жувальні іграшки, ласощі, щоб щелепний апарат отримував необхідне навантаження;
  • більше уваги доведеться приділяти гігієні порожнини рота;
  • собакам великих порід необхідно додатково давати добавки для суглобів (у вологі корми хондропротектори, як правило, не додають).

Найкраще чергувати або змішувати сухі корми з вологими.

Плюси та мінуси паучів для собак

Паучі для собак мають як переваги, так і недоліки в порівнянні з сухими кормами.

Огляд новинок лінійки вологих кормів Optimeal для собак 

Особливості новинок лінійки вологих кормів Optimeal для собак

До недавнього часу в асортименті Оптиміл для собак вологий корм був представлений лінійкою Privilege для малих і мініатюрних порід. Зараз виробник пропонує вологі корми суперпреміального сегмента для собак усіх порід (вагою до 25 кг). До лінійки входить 3 корми для дорослих собак і 1 для цуценят.

Усі корми містять:

  • до 83% м'яса та продуктів тваринного (рибного) походження. Комбінація різних сортів м'яса збагачує смак і дозволяє покрити потребу в різних амінокислотах;
  • продукти рослинного походження (злаки, овочі та/або ягоди, трави, бурякова клітковина, екстракти рослинних білків), які забезпечують організм харчовими волокнами, натуральними вітамінами, антиоксидантами;
  • масло лосося та олія огірочника – джерела омега кислот;
  • комплекс Immunity Support Mix для всебічної підтримки імунітету – бета-глюкани, пребіотик МОС (Actigen), натуральний антиоксидант на основі розмарину, омега 3 і 6, цинк, біотин;
  • вітаміни, мінерали, амінокислоти.

Кожен вологий корм для собак має відмінні риси.

Огляд новинок лінійки вологих кормів Optimeal для собак

Де купити та ціна

Новинка представлена в асортименті відомих онлайн-магазинів зоотоварів. Офіційний інтернет-магазин бренду пропонує корми упаковками 12 паучів по 100 г з безкоштовною доставкою по Україні.

Новинки лінійки вологих кормів Optimeal для собак – раціони для здоров'я та задоволення

Про нові корма Optimeal відгуки поки відсутні, вони з'явилися в продажу зовсім недавно. Але уважне вивчення складу дозволяє дійти висновку, що новинка з високим вмістом легкозасвоюваних білків, багатим амінокислотним складом і комплексними добавками для підтримки імунітету допоможе зміцнити здоров'я вихованців. А апетитний соус, крем-соус або желе напевно припадуть їм до смаку.

1
273

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: