fbpx
Сьогодні
15:40 16 Кві 2024

У тимчасово окупованій Якимівці Запорізької області підірвали місцевого депутата-колаборанта

Фото: З відкритих джерел

16 квітня у тимчасово окупованій Якимівці Запорізької області пролунав вибух: згодом стало відомо, що  підірвали місцевого колаборанта, "депутата" окупаційної ради Якимівки Антона Якименка.

Про це повідомив ще один колаборант Володимир Рогов.

Повідомляють, що Якименко на так званих "місцевих виборах", влаштованих росією на тимчасово окупованих територіях, увійшов у першу трійку кандидатів від партії російського диктатора володимира путіна "Единая Россия".

Про "замах" на чергового зрадника-колаборанта на тимчасово окупованій частині Запорізької області Рогов заявив о 14:22 за київським часом.

рогов

Фото: Скриншот

Конкретної інформації у повідомленні було вкрай мало.

"Черговий теракт у Запорізькій області. Надійшла інформація, що сьогодні терористи УДІЛ (так посіпаки окупантів називають державу, яку зрадили – ред.) підірвали депутата Якимівської окружної ради", – написав зрадник.

Обіцяні "подробиці" він опублікував менш ніж за 15 хвилин потому.

"Депутат Якимівської окружної ради, на якого було скоєно замах – це Антон Якименко. Член партії "Единая Россия". На виборах до місцевих органів влади він увійшов до першої трійки виборчого списку цієї партії. Є керівником підрозділу ДУП "ДЗО "Якимівське", – зазначив Рогов.

Судячи з того, що у другому повідомленні про "депутата" Рогов говорить у теперішньому часі, Якименку вдалося вижити.

На малій батьківщині "депутата" добре знають місцеві жителі – зокрема, через його ревні зусилля з грабування українців.

Якименко колаборант

Фото: Скриншот

"Знайомтеся,це Антон Якименко. 37 років. При Україні працював у поліції. Потім його звідти поперли, бо був нечистим на руку. Після окупації селища, не довго думаючи, став на бік загарбників – грабує місцевих фермерів та їхні склади.

Працює суто на кадирівців, а ті спонсують його просування в партії "єдина сосія"… Недавно колаборант приїхав з росії з машиною грошей на вибори. Тому що є кандидатом у партію від єдиноросів. За хорошу службу кадирівці подарували йому джип", – писали в одному з місцевих пабліків люди ще влітку минулого року, до так званих "місцевих виборів".

Що відомо про підрив автівок колаборантів та окупантів на ТОТ

Нагадаємо, нещодавно у тимчасово окупованому Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів Олену Ільїну: її автівка вибухнула у мікрорайоні Колонія.

А в окупованому Луганську стався підрив автомобіля колаборанта, колишнього начальника "Народної міліції ЛНР" Михайла Філіпоненка, який загинув на місці.

Також,  у так званій "луганській народній республіці" співробітники Служба безпеки України підірвали Юрія Афанасьєвського, який очолював місцеву "митницю".

У тимчасово окупованому Маріуполі український Спротив підірвав автомобіль, в якому перебував російський військовий офіцер одного з кавказьких підрозділів.

Окрім того, в окупованому Старобільску, що на Луганщині, внаслідок вибуху в автомобілі загинув місцевий колаборант, колишній депутат Старобільської райради і "радник голови адміністрації Старобільського району ЛНР" Валерій Чайка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: