fbpx
Сьогодні
Відео 16:14 12 Кві 2024

У москві підірвали машину експрацівника СБУ Прозорова: він працював на росію

У столиці російської федерації вибухнув позашляховик із водієм усередині. За даними ЗМІ, власником машини є колишній працівник Служби безпеки України, який після звільнення зі служби втік до росії.

Про це пише Telegram-канал Shot, передає Рубрика.

Як зазначається, машина вибухнула через секунду після запуску двигуна, а епіцентр вибуху був під місцем водія. Чоловіка, який сів у машину, госпіталізовано.

За словами очевидців, вибух був потужним, пошкоджено дві сусідні машини.

Як зазначає Shot, у потерпілого чоловіка пошкоджені ноги та ліва рука. У машину "швидкої" його поміщали у свідомості, утім чоловік прикрив обличчя медичним простирадлом.

Shot заявляє, що підірвана Toyota належить колишньому підполковникові СБУ Василю Прозорову.

Утім сам він, як зазначається, не постраждав. Telegram-канал опублікував відео, як він сидить на багажнику авто після вибуху.

Довідка

У 2019 році у москві організували пресконференцію "перебіжчика зі Служби безпеки України" Василя Прозорова.

Той заявив, що з 1999 до 2018 року працював в СБУ, зокрема у штабі антитерористичного центру. А з квітня 2014 року "абсолютно добровільно, з ідеологічних мотивів, сприяв спецслужбам рф в отриманні інформації про діяльність українських силових структур, зокрема в районі проведення АТО".

Він заявив, що мав доступ до секретних даних про операцію на Донбасі та навіть бував на закритих засіданнях Ради національної безпеки і оборони.

В СБУ відповіли, що Василь Прозоров був звільнений із посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України через службову невідповідність — систематичне вживання алкоголю на робочому місці та дискредитацію звання офіцера.

"Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ рф "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Юди. Справа лише часу", — заявляли в СБУ.

Нагадаємо, у грудні 2023 року в росії у ході спецоперації СБУ ліквідували ексдепутата Верховної ради України від забороненої нині ОПЗЖ Іллю Киву.

Як повідомлялось, Ілля Кива звернувся із відкритим листом до президента РФ Володимира Путіна із проханням надати йому громадянство Росії та "політичний притулок".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: