fbpx
Сьогодні
19:59 13 Кві 2024

В Україні планують відкрити ще понад 20 рекрутингових центрів

Фото: Міноборони

До серпня в Україні відкриють ще понад 20 рекрутингових центрів. Загалом цього року вже 10 таких центрів відкрито в п'яти регіонах України.

Про це розповів заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк, повідомляє Рубрика, посилаючись на сайт Конгресу місцевих та регіональних влад.

Гаврилюк зазначив, що починаючи з 11 лютого, в Україні відкрито 10 рекрутингових центрів в п'яти регіонах:

  • по одному – у Львові, Полтаві та Запоріжжі,
  • два Центри – у Харкові,
  • шість – у Дніпропетровській області.

"До кінця липня по країні має бути відкрито ще 22 таких центри. Станом на сьогодні через відкриті центри вже зафіксовано понад тисячу звернень. І понад 200 осіб вже оформлюються на посади. Ми очікуємо що за результатами роботи рекрутингових центрів ми збільшимо кількість контрактів до чотирьох-п'яти тисяч на місяць", – наголосив Гаврилюк.

Також за його словами, з початку квітня запущено агрегатор вакансій до лав Сил оборони України, які були розміщені на платформах LobbyX, Work.ua, robota.ua та OLX Робота.

"Тепер в одному місці можна знайти єдину стрічку зі всіх вакансій, які були розміщені на сайтах, що підписали документи про співпрацю з Міністерством оборони України. Ми активно інформуємо суспільство щодо можливостей реалізувати себе в Силах Оборони України", – зазначив заступник міністра.

На початку листопада минулого року Міністерство оборони України оголосило про затвердження нової концепції набору в армію, яка, зокрема, передбачає відмову від термінової служби та запровадження рекрутингу.

Затверджена концепція є рамковим документом, який визначає бачення того, як конкретно розвиватиметься система роботи з особовим складом. Концепція передбачає розробку дорожньої карти, яка опише термін її реалізації на період до 2028 року.

Пілотний проєкт рекрутингу української армії було запущено у Львові 12 лютого Міноборони спільно з Львівською міською радою. Другий в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ відкрили у Запоріжжі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: