fbpx
Сьогодні
22:38 28 Бер 2024

Після тижневої паузи окупанти вивели у Чорне море підводний ракетоносій

Фото: Телеграм / Сили оборони півдня України

Російські загарбники після тижневої паузи вивели в Чорне море підводний ракетоносій.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм Сил оборони півдня України.

Як повідомляють військові, його спорядження до 4 крилатих ракет типу "Калібр".

"Рівень ракетної небезпеки дуже високий! Будьте уважні до сигналів повітряних тривог. Оперативно переходьте в укриття, не нехтуйте власною безпекою!", закликали в Силах оборони півдня.

Варто додати, що ввечері 28 березня російська армія запустила декілька груп "шахедів" у напрямку східних та південних областей України – ворожі дрони рухаються на південний захід.

З території Сумської області дрони полетіли у напрямку Харківщини, Чернігівщини та Полтавщини – і далі на південний захід. Згодом з Полтавщини дрони попрямували у напрямку Черкащини.

А близько 21:30 почалася атака з півдня. "Шахеди" з Херсонщини рухались у північно-західному напрямку. Загроза удару була також у Запорізькій та Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну українським оборонцям вдалося знищити чотири великі десантні кораблі Чорноморського флоту рф, а на ходу в загарбників залишились 5 ВДК.

Ракетний удар по Україні 21 березня

Російські війська в ніч на 21 березня влаштували масований обстріл України, використавши 31 ракету, дві з яких були балістичними, у тому числі "Іскандер" (KN-23) та "Кинжал".

Попри те, що їх всі вдалося збити, у Києві уламки ворожих цілей впали в декількох районах, 13 людей в результаті атаки на Київ отримали поранення.

Також у Києві внаслідок російської ракетної атаки зранку 21 березня пошкоджені шість закладів освіти, постраждав Свято-Миколаївський храм на Татарці.

У ночі силам протиповітряної оборони вдалося знищити 31 ворожу ціль.

На місці працював фотокореспондент Рубрики Микола Тимченко. Фоторепортаж.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: