fbpx
Сьогодні
Фото 19:32 25 Бер 2024

Українські військові зможуть отримати дозвіл на медичну практику через "Дію": як працює це рішення

Фото: Міноборони

Міністерство оборони України у взаємодії з Міністерством охорони здоровʼя та за підтримки Міністерства цифрової політики України впроваджує практику подання медичної декларації через єдиний портал державних послуг «Дія».

Про це повідомила заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова, пише Рубрика.

У чому проблема?

Подача електронних декларацій через портал «Дія» – це продовження державної політики на цифровізацію та усунення корупційних ризиків, адже виключає необхідність людського контакту з чиновниками.

"Окрім того, у разі зміни командира військової частини, декларація залишається чинною. Також акцентую на тому, що декларація буде діяти до кінця воєнного стану + 3 місяці після його припинення", – додала заступниця Міністра оборони.

отримати дозвіл на медичну практику через

Фото: Міноборони

Яке рішення?

Відтепер військові частини, військовослужбовці яких беруть участь у бойових діях чи здійснюють бойові завдання, можуть скористатися зручним і простим механізмом отримання дозволу на медичну практику.

«Система працює, перші декларації вже подані через портал «Дія». Це значно спрощує процес, який раніше вимагав збору великого пакета документів та очікування рішення від МОЗ», – розповіла Наталія Калмикова.

отримати дозвіл на медичну практику через

Фото: Міноборони

Як це працює?

Зазначається, що тепер ця процедура займає лише кілька хвилин, що дозволяє військовим частинам ефективно та оперативно отримувати необхідні дозволи для забезпечення медичної допомоги на передовій.

отримати дозвіл на медичну практику через

Фото: Міноборони

отримати дозвіл на медичну практику через

Фото: Міноборони

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: