fbpx
Сьогодні
Фото 10:47 19 Бер 2024

Партизани дізнались та озвучили, скільки крилатих ракет Х-32 планують виготовляти в рф протягом року

Фото: Wikipedia

Партизани опублікували секретні документи щодо виробництва ворожих крилатих ракет X-32 на одному зі спеціалізованих підприємств російської федерації. Протягом 2024 року окупанти планують виготовити там 224 ракети даного типу.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на рух опору "АТЕШ".

"Раніше ми повідомляли, що наш агент проник до Дубненського машинобудівного заводу і добув секретні документи, які стосуються виробництва крилатих ракет . Тоді ж ми дізналися про плани виробництва і реальні можливості підприємства", – пишуть партизани, зазначаючи, що завод не виконав план з виробництва на 2022 рік.

Вони також повідомили, що директор департаменту оборонно-промислового комплексу рф Андрій Перегудов вимагає від директора підприємства збільшити обсяги виробництва зазначеного типу ракет.

"На 2024 рік планується виробити – 224 ракети", – зазначили в "АТЕШ".

За інформацією партизан вони вже вибиваються з графіка, як це було в минулі роки.

Довідка про ракети X-32

Варто зауважити, що відносно нещодавно росіяни модернізували ракети Х-22, додавши їм точності та збільшивши дальність. Оновлений варіант вони назвали Х-32.

Як зазначав колишній речник Командування Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат, ворог додав їм точності та збільшив дальність.

Ракета Х-22 "Буря" — це радянська надзвукова крилата протикорабельна ракета повітряного базування великої дальності. Її створювали для ураження авіаносців та авіаносних ударних груп, однак у 2022-2023 роках Х-22 стала знаряддям численних воєнних злочинів.

Зокрема, 14 січня 2023 року ракета Х-22, випущена з російського бомбардувальника Ту-22М3, влучила у житловий будинок у Дніпрі.

Раніше представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скибицький заявив, що Росія модернізувала ракети Х-22 і "Онікс". Окрім того, вони відновили використання комплексів "Бастіон".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: