fbpx
Сьогодні
10:32 16 Бер 2024

Бійці РДК захопили у росії нових військовополонених та кличуть на зустріч губернатора

Фото: Скріншот з відео

"Російський добровольчий корпус", який з 12 березня проводить військову операцію в Бєлгородській та Курській областях, показав нову партію російських військовополонених й готовий їх обміняти на зустрічі з губернатором.

Про це повідомляє РДК.

Як заявили бійці добровольчого корпусу, Міноборони рф ганебно брешуть, заявивши про ліквідацію корпусу в повному складі.

Бійці також показали "інтерв'ю" з одним із полонених, який заявив, що не бачив убитих членів РДК.

Також російський військовополонений заявив, що його захопили, коли він виконував завдання з мінування ؘ- їхня машина потрапила під обстріл, і він один з усієї групи залишився живий.

Воїни РДК показали понад десять полонених російських військових, однак на відео приховали їхні обличчя та запросили губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова на зустріч.

"Усі заяви МО РФ про знищення РДК у повному складі – чергова брехня.

Обмежена військова операція в Бєлгородській і Курській областях триває й ось підтвердження – нова партія полонених з числа ЗС РФ.

І вкотре ми запрошуємо губернатора Гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених", наголосили бійці добровольчого корпусу.

Що відомо про операції ЛСР на територію рф

Бійці Легіону "Свобода России" неодноразово проводили рейди біля РФ. Зокрема, вони утримували під контролем території та стикалися з російськими військовими.

Так, 12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Російські добровольці активно публікують звернення. Вони оголосили, що "йдуть на вибори" та "зроблять все, щоб Путін із Ново-Огарьово переїхав до Полярного вовка".

А в Міноборони рф діяли за звичайним сценарієм, заявивши тільки про "спроби" вторгнення на територію росії добровольців. Там уже знайшли "винних" й відрапортували про "відкидання" добровольців та "ліквідацію" десятків з них.

Диктатор рф Путін же вважає, що прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області є спробою зірвати вибори в російській федерації та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

15 березня легіон "Свобода Росії" заявив, що жителі Бєлгородської та Курської областей почали евакуюватися з небезпечних районів − за ніч виїхали 7,6 тисячі машин.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: