fbpx
Сьогодні
Видео 10:19 16 Бер 2024

У Бєлгороді рф активно працювала ППО: її результатом стали пожежі та перевернуті авто

Фото: Телеграм / Baza

Уранці 16 березня Бєлгород російської федерації потрапив під обстріл, після роботи протиповітряної оборони почалися пожежі, ДТП, також є пошкодження будівлі та автомобілів: відомо про двох загиблих росіян.

Про це пишуть губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, Міноборони рф, "Медуза", Baza, Жесть Белгород.

У Бєлгороді зранку пролунали вибухи. У мережі пишуть про нібито "прильоти" у різних частинах міста.

При цьому у Бєлгороді виникло декілька пожеж. За опублікованими у мережі кадрами, були загоряння на відкритій території, також горіли автівки.

Увага! Присутня ненормативна лексика.

Як зазначають, вранці 16 березня губернатор В'ячеслав Гладков повідомив, що в Бєлгороді запущено сирену ракетної небезпеки. Сигнал тривав близько 20 хвилин.

Згодом Міноборони рф заявило, що засоби протиповітряної оборони збили над містом нібито вісім снарядів РСЗВ RM-70 "Вампір" і два безпілотники.

Пізніше влада заявила, начебто є двоє загиблих і троє постраждалих.

У соцмережах з'явилися фото і відео наслідків обстрілу. Унаслідок події виявили пошкоджими житлові будинки та щонайменше 15 автомобілів.

Бєлгород обстріл

Фото: Телеграм / Медуза — LIVE

Нагадаємо, що також уранці 16 березня у Самарській області російської федерації ударні безпілотники атакували одразу два нафтові підприємства: дрони завдали удару по нафтопереробному заводі у Сизрані та Новокуйбишівському НПЗ.

Варто додати, що 12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Диктатор рф Путін же вважає, що прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області є спробою зірвати вибори в російській федерації та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

15 березня легіон "Свобода Росії" заявив, що жителі Бєлгородської та Курської областей почали евакуюватися з небезпечних районів − за ніч виїхали 7,6 тисячі машин.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: