fbpx
Сьогодні
Відео 10:14 13 Бер 2024

Легіон "Свобода Росії" оприлюднив знищення одного з російських пунктів управління

Бійці "Легіону Свобода Росії" . Фото: t.me/legionoffreedom

Російським добровольцям після вчорашнього прориву кордону рф у Бєлгородській та Курській областях вдалось знищити один із пунктів управління окупантів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал легіону "Свобода Росії".

"Був пункт управління і немає пункту управління. Наближаємо кризу для оборонки кривавого режиму. Все одно вона не на оборону працює, а на напад", наголосили російські добровольці.

Варто зауважити, що на цей час бійці легіону "Свобода Росії" продовжують діяти на ворожій території.

Що відомо про операції ЛСР на територію рф

Бійці Легіону "Свобода России" неодноразово проводили рейди біля РФ. Зокрема, вони утримували під контролем території та стикалися з російськими військовими.

Так, 12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Російські добровольці активно публікують звернення. Вони оголосили, що "йдуть на вибори" та "зроблять все, щоб Путін із Ново-Огарьово переїхав до Полярного вовка".

Також у ГУР прокоментували наявність зброї у російських добровольців, які прорвали кордон російської федерації 12 березня. Окрім того, пояснили "феномен" таких рейдів, які відбуваються не вперше.

А в Міноборони рф діяли за звичайним сценарієм, заявивши тільки про "спроби" вторгнення на територію росії добровольців. Там уже знайшли "винних" й відрапортували про "відкидання" добровольців та "ліквідацію" десятків з них.

Диктатор рф Путін же вважає, що прорив бійців легіону "Свобода Росії", "РДК" та "Сибірського батальйону" в Бєлгородську та Курську області є спробою зірвати вибори в російській федерації та "отримати козир" для обміну територій на можливих переговорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: