fbpx
Сьогодні
Відео 13:57 12 Бер 2024

Добровольці рф заявили, що у Курській області взяли під контроль селище

English version here

Фото: РИА Новости

Легіон "Свобода росії" заявив, що у межах своєї військової операції на території росії, добровольці взяли під контроль селище Тьоткіно Курської області.

Про це свідчить повідомлення добровольців, пише Рубрика.

Зазначається, що населений пункт "повністю під контролем російських визвольних сил". Там додали:

"путінська армія стрімко залишає селище, залишає позаду позиції та кидає важку техніку".

Раніше бійці заявили, що знищили у цьому селищі бронетранспортер армії рф. Окрім того, перед знищенням БТР у легіоні зафіксували, як техніка підпалила житловий будинок запальними патронами.

Операції ЛСР та рейди на територію рф

Бійці Легіону "Свобода России" неодноразово проводили рейди біля РФ. Зокрема, вони утримували під контролем території та стикалися з російськими військовими.

12 березня Легіон "Свобода России" та "Сибірський батальйон" розпочали новий рейд та увійшли до Білгородської області. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

"Ми відбиратимемо у режиму нашу землю сантиметр за сантиметром. росіяни спатимуть спокійно, не боятимуться дзвінка у двері, без побоювання говоритимуть, що думають. росіяни голосуватимуть за кого хочуть, а не за кого мають. росіяни житимуть вільно", — оголосив легіон. 

Тим часом у місцевих жителів паніка. Наразі в прикордонних районах Бєлгородської області триває бій. російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області. Жителі Курської області повідомляють про стрілецький бій у районі населеного пункту Тьоткіно.

російські добровольці активно публікують звернення. Вони оголосили, що "йдуть на вибори" та "зроблять все, щоб Путін із Ново-Огарьово переїхав до Полярного вовка".

Своєю чергою представник ГУР Андрій Юсов заявив, на території Росії бійці діють як самостійні підрозділи і, ймовірно, зараз йде їх спільна операція.

Також у ГУР прокоментували наявність зброї у російських добровольців, які прорвали кордон російської федерації 12 березня. Окрім того, пояснили "феномен" таких рейдів, які відбуваються не вперше.

А в Міноборони рф діяли за звичайним сценарієм, заявивши тільки про "спроби" вторгнення на територію росії добровольців. Там уже знайшли "винних" й відрапортували про "відкидання" добровольців та "ліквідацію" десятків з них.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: