fbpx
Сьогодні
15:53 13 Лют 2024

Поблизу Джанкоя, що в Криму та в окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

English version here

Фото: Ілюстративне / З відкритих джерел

У тимчасово окупованому Криму під Джанкоєм та в тимчасово захопленому російськими загарбниками Маріуполі прозвучали гучні вибухи.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал "Кримський вітер", радник голови українського міста Петро Андрющенко.

Маріуполь Донецької області

На гучні звуки скаржилися у місцевих Telegram-каналах поплічники загарбників. Водночас радник мера українського міста Петро Андрющенко вказав саме про приліт по ворогу.

Так, близько 11:20 у вівторок в проросійських пабліках Маріуполя почали писати про вибухи, які було чутно з боку селища Мангуш:

  • "Бамкнуло",
  • "У дворі в авто сигналізація спрацювала",
  • "У Мангуші було чути",
  • "В приморському сильно",
  • "На 23-му",
  • "В порту добре чути", – перегукувалися вони.
Під Маріуполем прогриміли вибухи: є дані про влучання по окупантах

Водночас окупанти стверджували, що в районі Маріуполя "працює ППО", а також закликали жителів "зберігати спокій" і "перебувати в укриттях".

Під Маріуполем прогриміли вибухи: є дані про влучання по окупантах

"Оооо! Швидкі поїхали. Добре. Мангуш – район! Кажуть у вас?.. Ого. Від ППО до утилізації боєприпасів. Стадія прийняття? Русня, ї**ло ?" – пожартували з окупантів в українському Telegram-каналі "Маріуполь.Спротив".

Зі свого боку Петро Андрющенко повідомив про влучання по розташуванню окупантів у Мангуській частині Маріупольського району.

Під Маріуполем прогриміли вибухи: є дані про влучання по окупантах

У цей час прихильники окупантів писали про те, як карети швидкої допомоги помчали в той бік маріупольською вулицею Купріна.

"Добре. Чекаємо на деталі та можливий фотозвіт", – додав радник мера міста.

Під Маріуполем прогриміли вибухи: є дані про влучання по окупантах

Згодом чиновник підкреслив, що біля Мангуша досі чути звуки детонації, які він назвав "процесом розмінування складом БК".

Джанкой, Крим

За інформацією каналу, один вибух чули у Джанкойському районі.

Більш детальних подробиць інциденту поки що немає.

Вибухи в окупованому Криму 31 січня

31 січня у тимчасово окупованому Криму неодноразово лунали вибухи. Їх чули як в районі Севастополя, так поблизу міста Саки. Місцеві Telegram-канали публікували фото та відео, на яких можна було помітити сліди від ракет у небі.

Також у мережі писали про нібито пожежу в районі аеродрому "Бельбек" після вибухів та роботи протиповітряної оборони окупантів. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук зробив заяву, натякнувши на удар по аеродрому "Бельбек".

Росіяни підтверджують, що вчора, 31 січня, був атакований аеродром "Бельбек" в окупованому Криму. Зокрема, удар прийшовся по пункту зв'язку.

Як пише російське ЗМІ, вчора невстановлена ракета вдарила по військовому аеродрому "Бельбек". Там був атакований пункт зв'язку російської військової частини 80159.

Окрім того, 30 січня у тимчасово окупованому Криму Силами оборони України була вражена радіолокаційна станція системи протиповітряної оборони російських окупантів. Ворожа ціль була розміщена біля селища Роздольне.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: