fbpx
Сьогодні
19:36 31 Січ 2024

Вибухи в Криму: Міноборони рф заявило про збиття 20 ракет та падіння уламків на військову частину

російське Міністерство оборони заявило, що увечері 31 січня окупанти збили 17 авіаційних керованих ракет над акваторією Чорного моря та ще три над тимчасово захопленим Кримом. В атаці звинуватили Україну. Інформацію про удар прокоментували Повітряні сили ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні відомства, пише Рубрика.

Міноборони стверджує, що працювали засоби протиповітряної оборони росіян. Уламки від ракет впали на територію військової частини в районі селища Любимівка, що неподалік аеродрому «Бельбек».

Водночас окупаційний «губернатор» Севастополя михайло развожаєв заявляв, що над містом та його околицями збили нібито 6 ракет. Там постраждали щонайменше 12 будівель.

Інформацію про атаки прокоментував командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук. У його дописі згадується аеродром «Бельбек». Він зауважив, що це штатне місце базування однієї з українських бригад.

«Українські авіатори обов'язково повернуться додому на рідне летовище. А наразі дякую усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності!» — наголосив командувач.

Нагадаємо, сьогодні, 31 січня, у тимчасово окупованому Криму неодноразово лунали вибухи. Місцеві Telegram-канали публікували фото та відео, на яких можна було помітити сліди від ракет у небі. Також у пабліках писали про пожежу в районі аеродрому "Бельбек" після вибухів та роботи протиповітряної оборони.

Пізніше росіяни заявили про те, що тимчасово окупований Крим, сьогодні, 31 січня, нібито намагалися атакувати десятками ракет.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: