fbpx
Сьогодні
Фото 20:58 08 Лют 2024

В Офісі Президента назвали причини звільнення Залужного

Фото: ОПУ

Серед причин звільнення Валерія Залужного є необхідність переглянути тактику дій та не допустити стагнації по лінії фронту.

Про це заявив в Telegram радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк, пише Рубрика.

"Рішення обумовлене необхідністю переглянути тактику дій, яка не забезпечила в повному обсязі належного результату торік, не допустити стагнації по лінії фронту, яка негативно впливає на суспільні настрої, знайти нові функціональні та високотехнологічні рішення, які даватимуть змогу утримати й розвинути ініціативу, а також важливістю запустити процес реформування управлінських принципів в армії", наголосив посадовець.

Що відомо про звільнення Залужного

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк 30 листопада запевнив, що в Україні немає конфлікту між президентом Володимиром Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

12 грудня 2023 року міністр оборони Рустем Умєров заявляв, що заміна головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного — не планується.

А 2 лютого секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що документа про відставку Залужного на сьогодні немає.

Варто додати, що глава держави Володимир Зеленський заявив, що розмірковує про зміну низки керівних осіб у країні.

8 лютого президент Володимир Зеленський та головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомили про спільну зустріч та заявили, що обговорювали зміни в керівництві ЗСУ.

Цього ж дня пізніше президент Володимир Зеленський повідомив про призначення генерал-полковника Олександра Сирського головнокомандувачем Збройних сил України.

Окрім того, Глава держави подякував генералу Залужному за два роки захисту країни від російської агресії.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: