fbpx
Сьогодні
14:59 09 Січ 2024

Ще одна німецька оборонна компанія будує сервісний центр в Україні

English version here

Фото: соцмережі Х / Маркус Фабер

В Україні німецька оборонна компанія Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft будує центр з ремонту бронетехніки.

Про це повідомив у соцмережі Х депутат Бундестагу Маркус Фабер, пише Рубрика.

"На заході України FFG – Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft – будує ремонтний центр для бронетехніки, яка потребує ремонту, наприклад (танки – ред.) Leopard 1, які вона постачала", – написав політик від Вільної демократичної партії.

За його словами, для України це означає величезне підвищення ефективності, оскільки в майбутньому більше не буде потреби у дорогих і трудомістких перевезеннях пошкодженої техніки за кордон, а військові зможуть навчати своїх механіків безпосередньо на місці.

Фабер відвідав місце розташування майбутнього центру та стверджує, що "гроші німецьких платників податків використовуються розумно".

Депутат-ліберал подякував FFG Ukraine за розуміння та значущу роботу.

Варто зазначити, що Фабер послідовно виступає за збільшення військової допомоги Україні.

Напередодні він написав у соцмережі Х, що Німеччина має передати ЗСУ ракети Taurus, які будуть в змозі зменшити атакувальні можливості агресора.

Він нагадав, що с середини минулого року британські StormShadow допомагають тим, хто зазнав нападу під час загарбницької війни Путіна.

"З середини минулого року хтось у відомстві канцлера не може знайти печатку для дозволу на експорт – зробити те саме, що британці та французи".

Він написав:

"Повернення військ окупантів додому є основою миру. Мотивувати окупантів повернутися додому українці можуть лише військовим тиском. Taurus допоміг створити цей тиск. Давайте поговоримо з Путіним зрозумілою йому мовою".

Як повідомлялося, побудувати власні промислові потужності в Україні у 2024 році планує також великий виробник зброї з Німеччини – компанія Rheinmetall.

Що відомо про спільне з Німеччиною підприємство 

Нагадаємо, що Федеральне антимонопольне відомство Німеччини дозволило Rheinmetall створити спільне підприємство з Україною ще наприкінці вересня.

Повідомляли, що підприємство базуватиметься у Києві.

У Rheinmetall зауважили, що погрози кремля посилити бомбардування України не вплинуть на наміри німецької збройної компанії щодо будівництва танкового заводу в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що німецький концерн Rheinmetall веде перемовини про будівництво танкового заводу в Україні.

Важливо зазначити, що Rheinmetall активно допомагає Україні у війні проти росії шляхом постачання боєприпасів та різної техніки. Зокрема, нещодавно концерн отримав нове замовлення на артснаряди для України.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: