fbpx
Сьогодні
Відео 13:46 01 Січ 2024

Рішення для відбудови: в Ірпені завершили капітальний ремонт Гостомельського шосе

English version here

В Ірпені на Київщині відкрили рух транспорту відремонтованим Гостомельським шосе.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на міського голову Ірпеня Олександра Маркушина.

У чому проблема?

Як відомо, капітальний ремонт Гостомельського шосе розпочався у вересні 2023 року від перехрестя вулиць Котляревського та Северинівської до Гостомелю. Частину дороги повністю перекрили. Ремонт запланували у межах відбудови мікрорайону після російських обстрілів.

Яке рішення?

«Друзі, офіційно — рух Гостомельським шосе відновлено. Роботи з доброустрою ще тривають, проте один з основних виїздів з міста вже знову працює», — зазначив Олександр Маркушин.

Як це працює?

За словами Олександра Маркушина, на дорозі нанесена тимчасова розмітка, встановлені дорожні знаки, є тротуари та велосипедна доріжка. На перехрестях Гостомельського шосе з іншими автошляхами облаштували три кругові розв'язки.

Встановлені зупинки громадського транспорту, на узбіччях є зливоприймачі. На мосту, через який пролягає дорога, оновили огорожу.

Наступного року на автошляху вкладуть ще один — фінішний — шар асфальтового покриття. Але вже нині Гостомельським шосе транспорт може в'їжджати з Гостомеля в Ірпінь, зауважив Олександр Маркушин.

Відновлення Ірпеня

Відбудова міста, зруйнованого російськими окупантами, активно триває. У листопаді цього року відкрили новий міст через річку Ірпінь на Київщині, який розмістили поруч зі зруйнованим на початку повномасштабного вторгнення.

А у середині вересня в Ірпені офіційно відкрили ліцей №3 після перерви в роботі. Заклад довелося відновлювати після руйнувань, спричинених російськими окупантами.

Перед цим, 24 серпня, в місті відкрили відновлений дитсадок «Рута», який був зруйнований через росіян. Усі витрати на його відбудову взяла на себе Литва.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: