fbpx
Сьогодні
Відео 22:00 31 Гру 2023

2024-й не буде легким, але продовжимо наближати нашу перемогу: Залужний та Стефанчук привітали українців

У новорічному зверненні головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що наступний 2024 рік не буде легким. Але українські військові крок за кроком продовжать наближати перемогу. Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук також привітав українців із прийдешнім Новим роком.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на його Telegram-канал Залужного та Фейсбук Стефанчука.

"Минає 2023 рік. Ще один надскладний рік нашої боротьби за свою землю та свободу. Це був рік, коли Україна вистояла. Вистояла завдяки вам – українським солдатам і матросам, сержантам і офіцерам. Завдяки кожному з вас", – наголосив головком Валерій Залужний.

Залужний подякував військовим за їхню стійкість і самовідданість величній справі – захищати Україну.

"2024 рік не буде легким. Боротьба за свободу та майбутнє наших дітей продовжується. Вірю, що ми з гідністю пройдемо усі випробування та крок за кроком продовжимо наближати нашу перемогу", – сказав він.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук звернувся до українців та привітав із прийдешнім Новим роком.
Відеопривітання він опублікував у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Мужній, незламний, нескорений український народе. Мужній, адже ми б'ємося за нашу свободу й за право бути вільною країною. Незламний, адже ми знаємо, за що ми боремось і знаємо, що ми не віддамо своє. Нескорений. Адже усі ми разом стоїмо за Україну", – сказав спікер українського парламенту.

Стефанчук зазначив, що українці зустрічають 2024 рік, усвідомлюючи, наскільки складним був 2023, – сповнений викликів, страждань, втрат, але водночас і здобутків.

"Ми пережили ще один рік повномасштабної війни. Ми пережили рік обстрілів й атак, коли ворог ракетами та дронами прагнув зруйнувати нашу стійкість і забрати наше життя. Ми пережили темряву. Ми вистояли", – додав Голова ВР.

Він подякував кожному українцю, хто пліч-о-пліч стоїть за Україну, – лікарям і вчителям, комунальникам і енергетикам, журналістам і дипломатам, будівельникам і залізничникам, аграріям і інженерам, підприємцям і тим, хто створює робочі місця, волонтерам і всім, хто зараз просто робить свою справу в Україні й заради України.

"Адже наш вибір — це Україна. Я дякую всім, хто чекає на синьо-жовтий стяг. Хто поки що в окупації. Але хто точно знає, що вітатиме українських воїнів на своїй землі. І хто мріє про цей день. І я дякую нашим воїнам. Це Герої. Кожен і кожна.

Мужні. Сильні. Безстрашні. Захисники й захисниці, які тримають оборону, звільняють українську землю, захищають свій народ і борються за вільне майбутнє. Щосекунди борються та кожна секунда — це подвиг", – додав спікер українського парламенту.

Стефанчук підкреслив, що всі українці зустрічають Новий рік з одним бажанням – якнайшвидшої Перемоги.

"І я зичу, аби наше спільне бажання обов'язково здійснилось. Я зичу, аби кожен із нас робив усе можливе, аби її наблизити. Зичу не втрачати єдності. Єдності заради сильної, незалежної і європейської України. Із Новим роком", – підсумував Голова Верховної Ради.

Рубрика писала, що напередодні Нового року глава держави Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською звернулися до українців.

"Наш Новий рік буде таким, яким ми його хочемо!!!"

Як повідомлялось, Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами майже 700 українських воїнів.

Він зазначив, що усі з цих майже 700 воїнів, відзначених зараз, а також медики, які теж відзначені і яким ми всі вдячні за порятунок наших військових, – усі вони проявили себе на передовій у бойових бригадах, у захисті наших людей і всієї України.

Рубрика також повідомляла, що світові зірки й амбасадори платформи UNITED24 привітали українців зі святами та зачитали всесвітньо відомий твір для хору українського композитора Миколи Леонтовича "Щедрик".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: