fbpx
Сьогодні
Фото 19:20 15 Гру 2023

Рішення: Святий Миколай у пікселі відвідав Національну спеціалізовану дитячу лікарню "Охматдит"

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Святий Миколай у пікселі відвідав Національну спеціалізовану дитячу лікарню "Охматдит". Захід відбувся в межах цивільно-військового співробітництва Командування Об'єднаних Сил Збройних Сил України та ініціативи "Естафета добра".

Про це повідомляє Командування Об'єднаних Сил ЗС України, інформує Рубрика.

У чому проблема?

Минулого тижня, 6 грудня, було одне з найулюбленіших свят дітей і дорослих – День святого Миколая.

Цього дня діти просять у Святого Миколая цукерки, іграшки, здоров'я, миру.

На жаль, не у всіх дітей є можливість отримати омріяні подарунки вдома, частина з них перебуватиме у лікарнях. Та це не означає, що про них забудуть.

Яке рішення?

Цьогоріч Національну спеціалізовану дитячу лікарню "Охматдит" відвідав Святий Миколай у пікселі.

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Як це працює?

Захід відбувся в межах цивільно-військового співробітництва Командування Об'єднаних Сил Збройних Сил України та ініціативи "Естафета добра".

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

"Наш Святий Миколай ніколи не забував піклуватися про дітей, які перебувають на лікуванні та реабілітації в лікарні "Охматдит". Цьогоріч він прийшов до них, одягнутий у військовий однострій", – зазначив командувач Об'єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Святий Миколай поспілкувався зі своїм давнім другом-директором лікарні, відомим дитячим лікарем Володимиром Жовніром, маленькими пацієнтами "Охматдиту".
Вислухав усі їхні мрії, передав щирі вітання та побажання скорішого одужання. Від Командувача Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва, традиційно подарував солодощі.

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗСУ

Діти були в захваті. Кожен просив Святого Миколая про щось своє. Але більшість зверталася до нього з проханням про одужання, про повернення батька або дідуся з фронту та про нашу Перемогу.
Святий Миколай просив дітей ніколи не забувати мріяти та частіше звертатися до нього подумки за допомогою.
Як раніше повідомляла Рубрика, у червні Наєв підсумував успішне проведення благодійної акції "Естафета добра" та зауважив, що діти мають право на щасливе дитинство.
Також ми повідомляли, що напередодні навчального року в межах цивільно-військового співробітництва Командувач Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв передав понад 1500 книжок українською мовою для дітей що лікуються у обласних дитячих лікарнях Сум, Києва, Чернігова, Харкова та Запоріжжя.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: