fbpx
Сьогодні
14:25 13 Гру 2023

Премія "Responsibility Award 2023" відзначить найкращі історії відповідального партнерства: у чому рішення

Фонд родини Богдана Гаврилишина запрошує організації громадянського суспільства номінуватися на здобуття Премії "Responsibility Award 2023", щоб відзначити найкращі історії відповідального партнерства та силу взаємодії.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Сьогодні, коли ворог всіма силами намагається посварити нас між собою, роз'єднати українське  суспільство, як ніколи цінно підкреслювати силу єдності, партнерства та продовжувати зміцнювати Україну. Адже відповідальність — це взаємодія.

Яке рішення?

Фонд родини Богдана Гаврилишина запрошує організації громадянського суспільства номінуватися на здобуття Премії "Responsibility Award 2023".

Наскрізною темою Премії у 2023 році є взаємодія. Саме ефективна співпраця між нами породжує швидкі та якісні рішення, дає поштовх для розвитку, допомагає триматися та протистояти діям ворога.

Взаємодія – одна із сильних сторін українського суспільства. Ми гуртуємося навколо спільних цінностей, захищаємо нашу державу, об'єднуємося в організації чи проєкти, коли, здавалось би, представляємо абсолютно різні сектори та сфери діяльності.

Фонд родини Богдана Гаврилишина відзначить Премією організації, чиї історії відповідального партнерства побудовані на міжсекторальній взаємодії.

Премія відповідальності

Як це працює?

Подавати заявки на участь можуть організації громадянського суспільства, які в часі повномасштабної війни своєю взаємодією з партнерами з інших секторів зміцнюють Україну та демонструють відповідальність на різних рівнях.

Номінувати можна  історію відповідального партнерства – проєкт чи ініціативу, які ОГС втілила з партнером/ами з інших секторів (бізнесу, влади, ЗСУ, медіа тощо) упродовж 2023 року.

До короткого списку Премії "Responsibility Award 2023" увійде 10 фіналістів, серед яких буде обрано 3-х лауреатів у номінаціях:

  • Історія відповідального партнерства: громади
  • Національний партнерський проєкт
  • Взаємодія без кордонів: Україна до світу.

Усі фіналісти Премії отримають відзнаку та медійну підтримку своєї історії відповідального партнерства. Лауреати Премії отримають грошову винагороду від Фонду та партнерів Премії у розмірі по 100 000 грн.

Подати заявку можна до 31 грудня включно на сайті Премії.

Довідка

Премію "Responsibility Award 2023" організовує Фонд родини Богдана Гаврилишина у партнерстві з Програмою сприяння громадській активності "Долучайся!", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID та здійснюється Pact в Україні, Razom for Ukraine, Фундацією ЗМІN, Міжнародним Фондом "Відродження", Фондом Федора Шпига за інформаційної підтримки UA: Суспільне, Українського радіо, Радіо Культура, ІСАР "Єднання".

Нагадаємо, що гемблінгова компанія COSMOLOT започаткувала мілітарі-хаб, підтримує виготовлення вітчизняних БпЛА, допомагає армії та "кенселить" російську "культуру". Це приклад бізнесу, що системно допомагає фронту та  країні на багатьох напрямках.

Це й рекламні кампанії з дотепно поданими наративами, і популяризація вітчизняних винахідників та їх  розробок, й інші проєкти. Розповідаємо, як це працює у нашому матеріалі: "Донати в благодійність: навіщо бізнесу підтримувати соціальні ініціативи і як це працює в компанії COSMOLOT".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: