fbpx
Сьогодні
08:25 30 Лис 2023

Нічна атака на Україну: на Хмельниччині уламки "Шахеда" впали на території колишнього заводу

Повітряна тривога через небезпеку дронів і ракет тривала майже цілу ніч. У Шепетівському районі Хмельницької області уламки збитого ППО дрона упали на територію колишнього заводу. На Вінниччині працювала ППО.

Про це інформує Рубрика з посиланням на Повітряні сили в Telegram, першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна у Facebook.

Увечері у середу росіяни вдруге запустили по Україні кілька груп "Шахедів".

Повітряна тривога через безпілотники і ракетну небезпеку у кількох областях тривала майже до 6 години ранку четверга.

У Повітряних силах ЗСУ повідомляли, що російські війська сьогодні вночі атакували територію України за допомогою дронів-камікадзе з південного напрямку.

"Шахеди" через південні та центральні регіони рухалися на захід.

У Шепетівському районі Хмельниччини уламки збитого ППО дрона упали на територію колишнього заводу, але постраждалих немає.

"Під час чергової ворожої атаки ударними БпЛА в Шепетівському районі працювали сили ППО. Внаслідок їх збиття, уламки впали на території колишнього заводу. Травмованих немає. Пожежа відсутня", – повідомив Сергій Тюрін.

Чиновник додав, що пошкодження ще встановлюються.

У Вінницькій області сьогодні вночі, 30 листопада, українські сили протиповітряної оборони працювали по ворожих дронах-камікадзе.

"У Вінницькій області працює ППО щодо залишків БпЛА. Не знімайте та не поширюйте. Пам'ятайте про власну безпеку", – йдеться у повідомленні Сил оборони півдня України.

Ворог посилює удари по Україні

Війська рф в останні тижні відновили масовані удари по Україні за допомогою ракет та дронів-камікадзе. Так, учора вночі, 29 листопада, росіяни випустили територією України 21 дрон-камікадзе типу "Шахед" і три крилаті ракети Х-59. Сили ППО збили всі БПЛА та дві ракети.

Окрім того, 28 листопада росіяни атакували дронами Хмельницький район. Внаслідок збиття силами ППО одного з безпілотників уламки впали на дах приватного будинку. Цієї ж ночі загарбники завдали ракетного удару по Кривому Розі.

На день раніше військові рф обстріляли житловий сектор Нікополя. Внаслідок атаки постраждала жінка.

Напередодні речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що окупанти, ймовірно, почнуть набагато активніше застосовувати дрони для ударів по Україні, ніж ракети.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: