fbpx
Сьогодні
08:37 28 Лис 2023

Окупанти завдали удару ракетою вночі по Кривому Рогу

Фото з відкритих джерел

У Дніпропетровській області в ніч на 28 листопада російські загарбники завдали ракетного удару по місту Кривий Ріг.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула.

"Вночі агресор вдарив ракетою по місту Кривий Ріг. Всі деталі зараз встановлюються", повідомив Лисак.

Своєю чергою Вілкул додав, що "уночі країна-терорист знову атакувала Україну ракетами та БпЛА. Була ракетна атака і по нашому місту".

Окрім того, російська армія обстріляла з важкої артилерії Марганецьку громаду Нікопольського району.

За даними адміністрації, минулося без загиблих та постраждалих. Інформацію щодо збитків, які заподіяли окупанти, уточнюють рятувальники.

На решті території області було спокійно, без ворожих атак.

Що відомо про обстріли Кривого Рогу

Російські окупанти з початку війни періодично обстрілюють Кривий Ріг, застосовуючи крилаті та балістичні ракети, а також ударні дрони.

Так, у ніч на 23 листопада ворожа армія атакувала Дніпропетровську область. Одну з ракет спрямували на об'єкт інфраструктури у Криворізькому районі.

Також 7 листопада, у Кривому Розі на Дніпропетровщині знову пролунав вибух. Перед цим вибухи в місті були цього ранку на фоні ракетної небезпеки.

А 21 жовтня окупаційні війська завдали удару по Кривому Рогу ракетами та БпЛА, внаслідок чого є руйнування на промисловому об'єкті.

Окрім того, 19 вересня, російські загарбники вкотре вдарили по Кривому Рогу: ракета "Іскандер-М влучила в багатоповерховий будинок.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: