fbpx
Сьогодні
14:39 28 Лис 2023

У Маріуполі останніми днями загинули шестеро російських військових: що відомо

За декілька останніх днів у тимчасово захопленому Маріуполі загинули шестеро військових рф. російські пропагандисти припускають, що в місті діє нова група партизанів.

Про це у Телеграмі повідомила міська рада українського Маріуполя на підставі інформації прокремлівські ЗМІ.

"У тимчасово окупованому Маріуполі за декілька днів загинули 6 військових РФ… Двох військових (один з них – офіцер) було застрелено на вулицях міста. Загиблим стріляли у потилицю. Ще четверо військових знайшли мертвими на одному з пляжів Маріуполя", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що загарбники, яких знайшли на пляжі, були зарізані, перед смертю всі вживали алкоголь.

Поряд із тілами знайшли портрет путіна, на якому кров'ю одного з убитих було написано:

"Йдіть!".

У міськраді додали:

"Російські пропагандисти припускають, що в Маріуполі діє нова група партизанів".

Також зазначається, що декілька днів тому Генштаб ЗСУ повідомляв про наявність інформації, що в окупованому Маріуполі російські військовослужбовці з-поміж колишніх ув'язнених вбили свого командира.

Ситуація на окупованих територіях

На тимчасово окупованих російськими військами територіях України, зокрема у Маріуполі, все частіше лунають вибухи, знищуються ворожі склади зброї, військової техніки та жива сила противника. Також загарбникам не дають спокійного життя на ТОТ українські партизани.

Як повідомляла Рубрика, у Мелітопольському районі на Запоріжжі сили спротиву підірвали автомобіль кадирівських бойовиків.

Так 13 листопада повідомлялось, що на тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі впродовж останніх днів "загинули" четверо окупаційних силовиків.

Також, 8 листопада у Луганську стався вибух.

У повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію катівень для українців – як військових, так і цивільних.

Окрім того, зранку 10 листопада російські канали повідомили про удар по розташуванню так званого військового слідчого управління Слідчого комітету рф у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області.

Удару завдали напередодні. Вранці у четвер, 9 листопада, у тимчасово захопленому Скадовську Херсонської області лунали вибухи. Спочатку повідомлялося, що їхнім епіцентром стало місце розташування окупантів на базі "Лотос".

Згодом з'явилася інформація, що під час удару за місцем дислокації окупантів у Скадовську було ліквідовано високопоставлених офіцерів окупаційної армії.

За даними Telegram-каналу ASTRA, 10 осіб загинули і ще 11 поранені.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: